Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Anmäl dig till Energitinget

Tisdagen den 3 december går Energitinget av stapeln för tredje året i rad. Det är en spännande halvdagskonferens som bjuder på inspiration och information om hållbarhet och energi med fokus på fastigheter.

Du som är fastighetsägare, verksam i ett fastighetsbolag, engagerad i en bostadsrättsförening eller nyfiken på energieffektivisering, solel och elbilar är varmt välkommen!

Energitinget håller till i Lokomotivet, i hjärtat av Munktellstaden i Eskilstuna. Här samlas energiexperter från flera branscher runtom i landet. Dagen kommer att vara fylld av intressanta föreläsningar, goda hållbarhetsexempel från olika verksamheter – och såklart möjlighet till fika och mingel.

Ett fullspäckat program med spännande presentatörer
  • Anna Denell är hållbarhetschef på Vasakronan, rankat som ett av de mest hållbara fastighetsbolagen i Europa, och flerfaldigt prisbelönad – hon har utmärkts som ”Årets samhällsbyggare 2015” och ”Årets hållbarhetschef 2019”.
  • Daniel Kulin är expert på elbilens roll i Sveriges energisystem på elkraftsbranschens intresseorganisation Power Circle, som verkar för en hållbar samhällsutveckling genom elektrifiering och smartare användning av el.
  • Dag Lundblad är programansvarig på Energimyndigheten, och han kommer att berätta om energiomställningen inom bebyggelsen.
  • Jonas Tannerstad, chef för el och automation på Örebrobostäder, kommer att berätta om hur de arbetar med visualisering av energianvändningen i sina fastigheter.
  • Forskare Karin Wilson, från Research Institutes of Sweden (RISE), visar hur olika affärsmodeller kan ge mer lönsamma solcellsanläggningar.
  • Anna Malmberg, projektledare på Hyresbostäder i Norrköping, presenterar hur förändringar i beteende kan fungera som energistrategi.