Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Epiroc årets exportföretag i Örebro

Epiroc mottog utmärkelsen Årets Exportföretag på Örebrogalan i torsdagskväll. Priset delas ut av Handelskammaren Mälardalen, PwC och Länsförsäkringar Bergslagen.

Juryns motivering:
Årets exportföretag är inte bara en viktig arbetsgivare, utan även det största exporterande företaget i Örebro - med världen som hemmaplan. Efter avknoppning från moderkoncernen fortsätter man tillväxtresan på egna ben och med tydligt hållbarhetsfokus. Och man gör det bra. Resultaten pekar tydligt uppåt.

Priset mottogs av Lorraine Lind som är Vice President Human Resources, SHEQ and Communication på Epiroc Rock Drills.

Ett annat av Handelskammaren medlemsföretag som prisades på galan var Zilenzio som erhöll näringslivspriset.

Faktaruta

Att bli nominerad och att vinna ett pris under Örebrogalan skapar glädje och stolthet. Den uppmärksamhet som prisutdelningen får varje år har visat sig skapa positiva effekter för alla inblandade.

På Örebrogalan delas priser ut till människor, företag och organisationer som har lyckats extra bra inom näringsliv, kultur, idrott och andra områden i samhället. Flera av priserna har en offentlig nomineringsprocess där allmänheten få ge förslag på kandidater. Omröstningen görs av prisvärdar som tar fram tre finalister per priskategori. Vinnarna offentliggörs vid prisutdelningen under galakvällen.