Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Planera för sovmorgon på fredag

På torsdag träffas deltagare från 170 företag och organisationer i Örebro när UTSIKT 2019 går av stapeln.

Framtidskonfrerensen startar 10.00 med fyra spännande INSIKTER hos våra samarbetsparners på Alexborg, Creative House, Kinnarps och My office. Föreläsningen med legenden Björn Ulvaeus på Creative House blev snabbt fullbokad, men det finns gott om plats hos Alexborg, Kinnarps och myOffice där Anna Bellman, Magnus Kempe och Eric Thyrell föreläser.

Under dagen har UTSIKT ett program fyllt med många tillfällen att affärsmingla och knyta nya kontakter. Det är en utmärkt chans att träffas och få inspiration av andras tillväxtresor.

  • Spotify är startup-bolaget som idag klassas som en ”enhörning” - bolag som värderas till 1 miljard eller mer. Norden-vd:n Jenny Hermansson delar med sig av sina erfarenheter om hur det är att arbeta och leda i ett globalt företag som växer i hyperfart, och hur man som chef ser till att inte bli för bekväm i befintliga strukturer samtidigt som man ger medarbetarna stabilitet i arbetet framåt.
  • Martin Palm som grundat Primetime tar publiken genom en spännande resa där uppstickaren gått från att vara ett sidoprojekt till ett seriöst affärsprojekt som har skapats utan traditionell marknadsföring eller lånat riskkapital. Naturligtvis spelar vi Primetime.
En fantastisk kväll med nya och gamla vänner

Innan middagen är du välkommen till Kontakttorget för att affärsmingla, hänga i baren, strosa i utställningen och möta våra lokala matproducenter som bjuder på smakprov på närproducerad mat från Örebro läns gårdar: Berga gård/Berga Skafferi, Bergslagens grönsaksförädling, En får tacka, Lokal, Lycktäppan, Råberga ekoprodukter, Sikfors Herrgård och The Biohacking GrandMa.

Sedan serverar vi en närproducerad trerätters med underhållning, barhäng och liveband till 01.00. När vi går hem på kvällen är alla lite smartare, har lite fler vänner och mycket mer energi att ta tag i framtidens frågor.