Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Festlig stämma i mittens rike

Årets stämma med tillhörande årsfest hölls på vackra Brixelgården utanför Arboga där den världsberömde konstnären Richard Brixel öppnade sin trädgård för Handelskammaren Mälardalens medlemmar. Och uppslutningen var stor.

- Välkomna till mittens rike, Västra Mälardalen som ligger mitt i vår region, hälsade ordförande Mikael Sundquist de 100 medlemmarna som bänkat sig för stämma.

Richard Brixel berättade om livet som internationellt efterfrågad konstnär och hur man blir stor i Kina. Deltagarna fick strosa omkring i den vackra skulpturparken vid hans hem på en udde i Hjälmaren. I det uppdukade partytältet bjöd Restaurang Ågården på en härlig vårbuffé och stämningen var på topp.

Handelskammarens vd, Jenny Emerén var nöjd med det gångna året.

- Det känns bra att resultatet är bättre än budget, i synnerhet då vi har investerat i flera nya digitala system under 2018. Man vet ju aldrig riktigt hur det kommer att fungera i praktiken, men i princip har allt gått enligt plan. Det är också extra roligt att det går bra för de företag som exporterar varor och tjänster i vår region, det visar resultatet för våra handelsdokument som har gått upp med hela 17 procent om man jämför med 2017, säger Jenny Emerén.

Läs också AI-forskare fick Handelskammarens förtjänstmedalj

Tack till

Västra Mälardalen i Samverkan, Björks Buss och Restaurang Ågården.