Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Lär dig mer om hållbart företagande

Örebro universitet erbjuder en tvådagarsutbildning i hållbart företagande, som vänder sig till yrkesverksamma som vill förstärka sin kompetens inom hållbarhet för att kunna öka sitt engagemang i de frågorna.

Under kursen får du bland annat lära dig mer om CSR, hållbarhetsredovisning, miljömanagement och hållbara värdekedjor. Flera hållbarhetschefer från kända svenska företag deltar som talare, tillsammans med lärarna från Örebro universitet.

Utbildningen är ett samarbete mellan Örebro universitet, Social Venture Network och Forever Sustainable och riktar sig mot alla i näringsliv och organisationer som vill ta nästa steg i sitt arbete med hållbarhetsfrågor. Kursen ger 3 högskolepoäng.

Faktaruta

Tid: 26-27 augusti
Plats: Grythyttan

Sista anmälningsdag är 15 juni.

Anmälan till:
Tommy.Borglund@oru.se