Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Redan 250 anmälda till UTSIKT 10/10/10

Den 10 oktober 10.00 är du välkommen till framtidskonferensen UTSIKT i Örebro. 250 deltagare från mer än 65 företag är redan anmälda. Vi har 15 samarbetspartners och de 38 utställarplatserna är slut.

Du får 15 timmars effektiv omvärldsbevakning utan att lämna Örebro. Det blir en intensiv dag med många tillfällen att träffa de rätta människorna, knyta nya kontakter, bygga och vårda affärsrelationer, göra affärer, ha roligt och hänga med kompisar.

Det blir också ett schysst avbrott från vardagen som ger både ledning och medarbetare energi och kompetensutveckling på samma gång. Årets tema är framtidens företagande och du lär dig något nytt, får bättre koll och mycket inspiration till affärsutveckling.

Anmäl dig du också!

Forma framtiden på UTSIKT 2019