Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Svenska Handelskammaren i Frankrike söker två trainees

Just nu söker Svenska Handelskammaren i Frankrike två trainees till kontoret i Paris. Tjänsterna, som varar ett år, är finansierade genom stipendier från Svensk-Franska språkfonden och Foreign Trade Award. Traineeperioden startar den 1 september 2019.

De sökande bör kunna tala och skriva franska, engelska och svenska och ha ett svenskt medborgarskap. De letar efter unga, kreativa, svenska affärsbegåvningar som vill fördjupa sina kunskaper och skaffa sig praktiska erfarenheter av fransk affärskultur, franskt management och ledarskap samt det franska affärsspråket.

Som stipendiat får man delta aktivt i Svenska Handelskammaren i Frankrikes globala arbete med affärsutveckling, handels- och främjandeaktiviteter. Man får dessutom tillgång till ett unikt nätverk av beslutsfattare inom det svensk-franska näringslivet.

Svenska Handelskammaren i Frankrike

Svenska Handelskammaren i Frankrike bildades 1915 och har som målsättning att främja och utveckla de svensk-franska affärsförbindelserna och skapa en ökad förståelse av det svensk-franska affärsklimatet.

Stora koncerner, mindre och medelstora företag, erbjuds ett rikt kontaktnät, ett forum för professionellt erfarenhetsutbyte, och en värdefull möjlighet till utveckling av kundrelationer via Handelskammarens många aktiviteter.