Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Prevas AB är årets exportföretag!

Årets Exportföretag på Näringslivsgalan Guldstänk 2019!

Prevas AB tog hem priset för årets Exportföretag på Västerås Näringslivsgala Guldstänk!

Företaget startades i Västerås 1985 och har sedan dess byggt upp en stark och framgångsrik verksamhet i Sverige och Norden med leveranser över hela världen. Tillsammans med sina kunder tar de tillvara på teknikens och digitaliseringens möjligheter och omsätter kunders behov och idéer till ökad hållbarhet och konkurrenskraft. Prevas AB's unika lösningar och kompetenser har fått stor internationell uppmärksamhet.

Övriga nominerade företag var Enics Sweden AB och Nordic Furnaces AB. Stort grattis från oss på Handelskammaren till vinnaren och de nominerade till årets exportpris.

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Faktaruta

Om Guldstänk

Guldstänk är Västerås Näringslivsgala med syfte att hylla och uppmärksamma det företagsamma Västerås.

Bakom initiativet ligger en vilja att inspirera och motivera såväl enskilda företagare och större organisationer att fortsätta bidra till Västerås utveckling och tillväxt genom att lyfta dessa och ingjuta stolthet och engagemang.

Under galan delas utmärkelser ut för att premiera framgångsrika företag/are och organisationer som utvecklar sina verksamheter och tar rollen som goda föredömen och ambassadörer för Västerås.

Guldstänk är Västerås största nätverksträff där deltagare minglar och skapar nya kontakter. Guldstänk är också Västerås största näringslivsträff och öppnar för nya affärsmöjligheter när deltagare från olika branscher möts och skapar nya nätverk. Galan för det företagsamma Västerås har arrangerats sedan 2004.

Exportpriset

Priset är instiftat av Handelskammaren Mälardalen, PwC och Länsförsäkringar Bergslagen. Syftet är att uppmärksamma betydelsen av export och exporterande företag för tillväxten genom att lyfta fram goda förebilder.