Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Pigga deltagare på Promotionmorgon

Trots Örebrogala kvällen innan lockade Promotionmorgon 180 deltagare. Frontit var morgonvärd och passade på att förtydliga att man inte är ett IT-företag utan erbjuder tjänster inom projektledning, verksamhetsutveckling, test och kvalitet.

Företaget berättade att namnet till trots så är man inget IT-företag, vilket en del tror. Frontit delade med sig om sitt brinnande intresse för förändring och hur det tillsammans med sina värderingar är en viktig plattform både internt och externt ute hos kunder.

- Vi måste ta oss tid till förändring och utveckling. Man har inte råd att vänta, säger Malin Björnholdt  

Örebro kommuns näringslivsdirektör Göra Dahlén berättade om den starka tillväxten i Örebroregionen och att alla branscher växer även om man nu ser en viss avmattning inom bostadsbyggandet. Göran lyfte fram kommunernas viktiga roll i att erbjuda bra service så att företagen kan göra bra business.

Ett exempel på bra business var nästa inslag på Promotionomorgon: Beescanning, ett världsledande företag från Lindesberg. Företaget som har en teknologi för att identifiera farliga parasiter på bin har utsetts till en av de topp 100 globala innovationerna

Örebrokompaniet och Handelskammaren redogjorde kort för den framgångsrika rekryteringskampanjen Rädda en Stockholmare och lockade till en hel del skratt med sin "reklamfilm".

Nästa Promotionmorgon är fredagen den 29 mars