Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Matmarknad prisades på Promotionmorgon

Årets matentreprenör i Örebro län delades ut på Promotionmorgon och landshövding Maria Larsson var mycket imponerad av årets finalister. Vinnare blev Wadköpings matmarknad följt av Rönne kapell och Karolina Schneider, Berga gård.

- Fantastiska finalister och värdiga vinnare alla tre, säger landshövding Maria Larsson som ingår i juryn.

Nytt för i år var att juryn hade varit på besök hos slutkandidaterna. Det är Länsförsäkringar Bergslagen och som tillsammans med LRF Konsult delar ut priset för lokalproducerad mat. I juryn ingår också Ernst Kirschsteiger.

Under vinjetten "Nyfiken på" intervjuades Adam Aljaraidah som är medgrundare och VD för Virkesbörsen, ett slags Blocket för virke. Adam har belönats med priset Årets unga pionjär för sin fantastiska företagsresa och berättade om sin uppväxt i Vivalla och steget till att studera på KTH. Därefter sökte han ett 60-tal jobb utan att få napp förrän ett företag inom skogsindustrin hörde av sig.

- Jag hade ingen koll på skogsindustrin. När jag fick frågan vilken min favoritskog var svarade jag Karlslundsskogen, säger Adam Aljaraidah.

Handelskammaren presenterade sin tjänst Relocation Service, som är ett stöd för arbetsgivare som rekryterar från utlandet och berättade om möjligheterna att använda det även vid nationella rekryteringar. Andra inslag under Promotionmorgon var Örebrogalan 28 februariÖrebromötet  8 februari och Foodtech 18 mars.
Nästa Promotionmorgon är fredagen den 1 mars. Anmäl dig här.

Promotionmorgon i Örebro är vår populära medlemsfrukost. Frukostmötet är ett forum för nätverkande, dialog, inspiration och informationsutbyte för näringsliv och samhälle under avslappnade former.

Se kommande Promotionmorgnar nedan:

27 okt 2023
Promotionmorgon oktober

Välkommen till Promotionmorgon. Vi bjuder på nätverkande, spännande gäster, omvärldsbevakning och inspiration.

Läs mer
24 Nov 2023
Promotionmorgon november

Välkommen till Promotionmorgon. Vi bjuder på nätverkande, spännande gäster, omvärldsbevakning och inspiration.

Läs mer