Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Tonsäkert på Promotionmorgon

Säkerhet samt ordning och reda var den röda tråden på årets sista Promotionmorgon, som också bjöd på skönsång.

- Vi hjälper våra kunder med det som inte är deras kärnverksamhet så att de kan fokusera på att göra bättre affärer, sade Christer Eriksson från Nobeli Business support som var morgonvärd och passade på att lyfta fram sina tjänster inom arkivering, personal och säkerhet.
Christer uttryckte också att digitalisering idag är en överlevnadsfråga, något som frukostvärden Microdata som är specialister på digital förvaltning senare byggde vidare på.
För städbolaget Wärna är ordning och reda vardag, men med medarbetare som mår bra kan man få något lite extra. Suzanne Karlsson som byggt upp företaget i Mellansverige delade med sig av sina tankar kring både värdegrund och westernridning.
Det blev också inslag om byggboom och återbruk i textlindustrin innan en kör från Karl Johanskolan avslutade med julinspirerad körsång för de cirka 200 gästerna.
Nästa Promotionmorgon är 25 januari. Som vanligt kostnadsfritt för alla Handelskammarens medlemmar. Anmälan sker via Kalendariet på hemsidan.

Mia Järliden

  • Projektledare
  • UTSIKT, affärsnätverk och Promotionmorgon
28 aug 2020
Promotionmorgon augusti - online

Välkommen till Handelskammarens medlemsfrukost - Promotionmorgon - den 28 augusti på Conventum Club 700. Vi bjuder på frukost, nya kontakter, omvärldsbevakning och inspiration.

Läs mer
25 sep 2020
Promotionmorgon september

Välkommen till Handelskammarens medlemsfrukost - Promotionmorgon - den 25 september på Conventum Club 700. Vi bjuder på frukost, nya kontakter, omvärldsbevakning och inspiration.

Läs mer
30 okt 2020
Promotionmorgon oktober

Välkommen till Handelskammarens medlemsfrukost - Promotionmorgon - den 30 oktober på Conventum Club 700. Vi bjuder på frukost, nya kontakter, omvärldsbevakning och inspiration.

Läs mer
27 Nov 2020
Promotionmorgon november

Välkommen till Handelskammarens medlemsfrukost - Promotionmorgon - den 27 november på Conventum Club 700. Vi bjuder på frukost, nya kontakter, omvärldsbevakning och inspiration.

Läs mer