Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Vi har ströplatser kvar på UTSIKT

Tillsammans med nio temapartners och sju starka partners har vi ett riktigt bra program och du får årets, kanske bästa, omvärldsbevakning med insikter och kunskap som du kan använda i ditt jobb. Nätverket och de nya kontakterna får du på köpet.

Bokningen stänger på torsdag!

Framtidskonferensen UTSIKT börjar med en framtidsspaning (såklart!) av Jan Söderqvist.

Därefter kan du fördjupa dig inom tre olika teman som alla sätter fokus på människans unika potential i relation till den tekniska utvecklingen och ny teknologi. Det handlar om rekrytering, ledarskap och nya affärsmodeller.

  • Inspireras av spännande företag som Assa Abloy och Transfer Galaxy.
  • Lär av företagsledare som delar med sig av sina råd och tips.
  • Utmana ditt tankesätt kring framtidens kontor och medarbetare.

Till sist avrundar vi konferensen med en av våra absolut viktigaste frågor – hållbarhet. Meteorologen Pär Holmgren förklarar hur de stora globala utmaningarna hänger ihop och hur det kan påverka era framtida affärer.

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Medlemskap och internationell handel

UTSIKT är en investering i dig och ditt företag

Det kostar dig 0,3% av din tid och cirka 187 kr/h i deltagaravgift (då ingår allt!).

Tryck på intresseradknappen för att få veta mer.