Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

UTSIKT 2017 - vad hände sedan?

Efter UTSIKT 2017 startade vi Framtidsrådet - ett nätverk för dig som vill vara med och bygga framtidens Örebroregion med sikte på 2050. Genom att samla samhällsbyggnadsaktörer med olika perspektiv och kunskap blickar vi tillsammans framåt och utforskar hur Örebro kan utvecklas till en av landets mest attraktiva regioner.

I Framtidsrådet får ni ta del av senaste trenderna och forskning att använda i utvecklingen av er verksamhet, men det är också en möjlighet att presentera hur ni ser på Örebros framtid och påverka utvecklingen.

Målet är att formulera en vision för hur Örebro kan utvecklas till år 2050 för att vara en attraktiv plats för både boende och näringsliv. Ledorden är visionärt, hållbart och digitalt/modernt. Vi arbetar utifrån modellen design thinking.

Är du nyfiken på Framtidsrådet? Kontakta Mia Järliden.

Vill du veta mer om UTSIKT 2018? Ta kontakt med oss på Handelskammaren Mälardalen.

Varmt välkommen på resan till Uppsala 7-8 oktober 2018!

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Medlemskap och internationell handel

Dags att boka UTSIKT!