Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Hallå där, Mia Haglund!

Mia Haglund jobbar som rekryteringskonsult på Sandahl Partners.

Var du med på UTSIKT i Stockholm förra året?

Ja, jag var med och vi på Sandahl Partners har prioriterat UTSIKT under några år. Vi tycker det är riktigt bra att få möjlighet att träffa engagerade personer från regionen som är nyfikna på trender och framtidsfrågor.

Vad är det bästa med UTSIKT?

Det bästa är nog mixen av inspiration från föreläsningar och tid för samtal både med bekanta  och nya kontakter.

Varför vill du åka på UTSIKT 2018?

Programmet för 2018 bygger vidare på det som är centralt för Sandahl Partners, nämligen ledarskap och kompetensförsörjning. Vår idé är att verka för goda arbetsplatser och effektiva organisationer som skapar både välmående och framgång. Sandahl Partners utgångspunkt är att bidra till detta med hjälp av psykologisk vetenskap och kompetens.

Jag åker med för att haka på ett angeläget och aktuellt ämne och tillsammans med andra få möjlighet att diskutera hur framtida behov ser ut hos våra uppdragsgivare och därmed för oss på Sandahl Partners.

Vilken är den viktigaste tillväxtfrågan för Sandahl Partners idag?

Balansen mellan att utveckla de metoder som vi ser ger effekt när vi genomför rekryteringar, utvecklar ledare och medarbetare och följa framtida behov i omvärlden.

Årets program kretsar kring kompetensförsörjning, ledarskap samt framtidens företagande och affärsmodeller. Vad är mest intressant för er?

Som jag ser det är årets ämnen på många sätt kärnan i hur vi ska förmedla kunskap och metoder för kompetensförsörjning och ledarskap och vilken roll det spelar för framtida affärsmodeller och företag i regionen. Så, för mig hänger detta ihop och det är svårt att säga vad som blir viktigast.

Har du något nätverkstips att dela med dig av?

Var nyfiken och ställ frågor. Det händer alltid något spännande i ett samtal!

Vilken känsla hoppas du att du kommer hem med när Utsikt 2018 är över?

Att jag/vi är på rätt väg och att jag blivit överraskad och vill fördjupa mig inom något område. Och förstås känslan av bra samtal och goda kontakter.

 

Vill du veta mer? Ta kontakt med oss som jobbar på Handelskammaren Mälardalen. Alla tar emot frågor men Mia Järliden och Mikael Wass vet mest om UTSIKT 2018.

Varmt välkommen på resan till Uppsala 7-8 oktober 2018!

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Medlemskap och internationell handel

Sandahl Partners

Sandahl Partners kombinerar förståelsen för affärsdrivna och offentliga organisationer med psykologisk kompetens. Det är det som gör oss unika. Vi hjälper våra kunder att utveckla de mänskliga systemen i organisationen för att skapa kraft, effektivitet och framgång. Det handlar om att se och förstå helheten för att utveckla individers, teams och hela organisationers kapacitet och potential.