Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

TradeCert blir essCert

Sedan två år tillbaka ägs TradeCert och eCertify av essDOCS och nu tar man det logiska steget och byter namn till essCert.

essCert är den ledande leverantören av elektroniska ursprungsintyg, så kallade Certificate of Origin (eCO), som används av många företag vid export utanför EU. Handelskammaren Mälardalen erbjuder numera den helt digitala lösningen till sina medlemsföretag.
- De företag som använder TradeCert är väldigt nöjda med hur enkelt och smidigt det fungerar, säger Anneke Olsson på Handelskammaren.
I samband med namnbytet lanseras också en uppgraderad version av hanteringen av intyg som bland annat innebär en förbättrad funktionalitet för användaren, oavsett om man använder dator, mobil eller läsplatta.

Anneke Olsson

  • Exportadministratör
  • Handelsdokument och exportfrågor