Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Global utmaning - varför gör vi inte det som vi egentligen vet att vi borde göra?

Hallå där Jan-Åke Eriksson, affärsområdeschef Försäkring på Länsförsäkringar Bergslagen! Ni är partner på UTSIKT 2018 och står bakom den avslutande föreläsningen med meteorologen Pär Holmgren.

Varför är Länsförsäkringar Bergslagen partner på UTSIKT?

Vi vill gärna bidra med våra kompetenser till UTSIKT. 2016 var vi temapartner under rubriken digitalisering och beskrev våra utmaningar. I år kommer vi att ta med meterologen Pär Holmgren som på ett bra sätt beskriver de globala utmaningar vi alla har gällande klimatet.

Vi tycker också att Utsikt är ett bra tillfälle att träffa nya och befintliga kunder och kontakter i regionen.

Vad ser ni mest fram emot?

Eftersom vi står bakom en huvudtalare får vi en bra möjlighet att delta på andra seminarier. Naturligtvis ska det också bli trevligt att träffa nya kontakter.

Vad ska Pär Holmgren  prata om?

Han talar om hur de stora globala utmaningarna hänger ihop och varför vi inte gör det som vi egentligen vet att vi borde göra. Det kommer att blir ett uppvaknande för oss alla och manar till eftertanke.

Har du något nätverkstips att dela med dig av?

Det handlar väl om att vara öppen och knyta nya kontakter samt vårda de man redan har. Tyvärr hinner man inte träffa alla på en konferens av den här storleken.

Vilken känsla hoppas du att du kommer hem med efter UTSIKT 2018?

Framtidstro! Nya intryck.

 

Vill du veta mer? Ta kontakt med oss som jobbar på Handelskammaren Mälardalen. Alla tar emot frågor men Mia Järliden och Mikael Wass vet mest om UTSIKT 2018.

Varmt välkommen på resan till Uppsala 7-8 oktober 2018!

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Medlemskap och internationell handel

PARTNER UTSIKT

Vi finns nära dig!
Vem vet ditt bästa, om inte de som står dig närmast? Vi som jobbar på Länsförsäkringar Bergslagen bor där du bor, handlar i samma affärer, läser troligen samma tidningar och har samma väder som du. Vi hävdar att de som finns nära dig har lättare att engagera sig, förstå och hjälpa än de som befinner sig långt borta.

Länsförsäkringar Bergslagen är både försäkringsbolaget och banken som kan ordna det mesta som har med din trygghet att göra. Inte bara skydd för din familj och dina ägodelar, och inte bara det som har med pengar att göra, utan både och. Allt samlat på ett ställe.