Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Temapartner: Castellum

Hallå där Nicklas Westberg, affärsområdeschef på Castellum! Ni är temapartner på UTSIKT 2018 inom temat Urbanisering tillsammans med Kinnarps och Consensus.

Varför är ni temapartner på UTSIKT?

Möjligheten att träffa både nya och gamla bekantskaper via ett bra nätverk lockar oss. Vi vill också se vad vi kan lära av andra och vad Castellum kan bidra med till övriga i regionen.

Vad ser ni mest fram emot?

Självklart mötet med alla människor och att knyta nya kontakter.

Vad betyder temat Urbanisering för er på Castellum?

Som stor fastighetsägare i Örebro så måste vi tillsammans med många andra hjälpas åt att utveckla Örebro och se på nya lösningar, både för vår verksamhet och våra kunder, för att anpassa oss till en växande ort.

Har du något nätverkstips att dela med dig av?

Var öppen och nyfiken, lyssna och ställ frågor. Sök nya kontakter med andra företag och personer.

Vilken känsla hoppas du att du kommer hem med när UTSIKT 2018 är över?

Med mycket energi att bidra med till mina medarbetare och att nya kontakter skapats som ger spännande möten på hemmaplan.

Vill du veta mer? Ta kontakt med oss som jobbar på Handelskammaren Mälardalen. Alla tar emot frågor men Mia Järliden och Mikael Wass vet mest om UTSIKT 2018.

Varmt välkommen på resan till Uppsala 7-8 oktober 2018!

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Medlemskap och internationell handel

TEMAPARTNER UTSIKT

Vad vi än gör, är människan i centrum och fastigheten runt om.

Castellum är en av Sveriges största fastighetsägare. Castellum är även en av Sveriges största fastighetsutvecklare och ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag – varje dag går 250 000 människor till jobbet i våra lokaler. Castellum finns lokalt i ett 20-tal städer från Köpenhamn i söder till Sundsvall i norr och vi är kundnära på riktigt, samtidigt som vi har hela koncernens samlade resurser i ryggen.

Vi har 676 kommersiella fastigheter för näringsliv och myndigheter och för oss är hållbarhet och innovation viktiga drivkrafter i verksamheten. Allt till lågt risktagande.