Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Energistart med Jämtkraft på UTSIKT

Hallå där Caroline Hildahl, produktansvarig för Elhandel Jämtkraft, spinninginstruktör och diplomerad viryayogalärare! Jämtkraft är partner på UTSIKT 2018 tillsammans med Conventum och Länsförsäkringar Bergslagen.

Varför är ni partner för Energistarten på UTSIKT?

Framförallt för möjligheten att nätverka och hitta nya samarbeten med andra företag i regionen. Men även för att få mer kunskap om trender och den utveckling som pågår i samhället, och inte minst hur andra ser och agerar på det som sker.

Vad ser ni mest fram emot?

Nya möten, nya insikter och nya möjligheter.

Vad kommer Energistarten på måndag morgon att innehålla i år?

Vi bjuder på en inspirerande morgon som ger glöd och styrka. En morgon där deltagarna får insikt i hur man själv kan skapa energi genom mental träning och fysisk aktivitet. Hälsocoachen Linda Norrman kommer att berätta om hur du – oavsett roll i arbetslivet – kan träna mentalt för att bli mer effektiv och glädjedriven i det du gör. Om du hellre vill börja morgonen utomhus bjuder jag på en powerwalk med styrke- och yogaövningar. Den som följer med får en härlig start på dagen för både kroppen och huvudet.

Har du något nätverkstips att dela med dig av?

Var nyfiken, ställ frågor och sök kontakt även med företag och personer som du inte omedelbart ser som intressanta.

Vilken känsla hoppas du att du kommer hem med när UTSIKT 2018 är över?

Inspiration och en känsla att mina nya kontakter kommer att visa sig vara värdefulla i framtiden. 

 

Vill du veta mer? Ta kontakt med oss som jobbar på Handelskammaren Mälardalen.Alla tar emot frågor men Mia Järliden och Mikael Wass vet mest om UTSIKT 2018.

Varmt välkommen på resan till Uppsala 7-8 oktober 2018!

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Medlemskap och internationell handel

PARTNER UTSIKT

Jämtkraft ska leverera energi som gör livet bättre för människor. På vägen dit ser vi hållbara relationer som en viktig pusselbit – med våra kunder, medarbetare, partners och andra som berörs av verksamheten.