Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

9 Temapartner detaljplanerar - glödande het omvärldsbevakning

Programmet på UTSIKT 2018 tar avstamp i megatrenderna globalisering, urbanisering och digitalisering. Våra nio temapartner finslipar nu detaljprogrammet med UTSIKT mot framtidens företagande & affärsmodeller - ledarskap & kompetensförsörjning. Du får aktuell omvärldsbevakning i viktiga frågor och kan definitivt skaffa konkurrensfördelar.

Helhet eller dellösningar? Ska man göra allt eller det man är bäst på? Vem är kund och vem är leverantör i framtiden?
Outsourcing, blockchains … För vem? Och när? Hur kan företagsledare utveckla sin affär?
Den globala och urbana medarbetaren. Hur ser rekrytering, anställningsformer, villkor, arbetstid och chefsstöd ut när spelplanen förändras?

Bered dig på nya perspektiv och framtidsvisioner som en efter en tycks gå i uppfyllelse!

PROGRAM

Söndag 7 oktober 2018, 13.15 incheckning och avresa från Örebro

1 natt på hotell
9 föreläsningar - Vi rivstartar med Jan Söderqvist: ”Vem ska jobba och konsumera i framtiden? Och vad ska de andra göra?” och avrundar med meteorologen Pär Holmberg som talar om hur de stora globala utmaningarna hänger ihop och varför vi inte gör det som vi egentligen vet att vi borde göra?

3 workshops

1 god trerätters med tillhörande dryck och självklart många nya kontakter och diskussioner om högt och lågt. Dessutom skönt sväng med Jeremias Session Band.

2 luncher
6 nätverksmingel i Café Åsikt
- workspace
- interaktiv lounge
- after work
1 after dinner
1 frukostbuffé

1 energistart där Jämtkraft och Linda Norrman - mental tränare - berättar om hur du kan träna mentalt för att bli mer effektiv och glädjedriven på jobbet. Om du hellre vill börja morgonen utomhus kan du ta en powerwalk med styrke- och yogaövningar tillsammans med Caroline Hildahl. Den som följer med får en härlig start på dagen för både kroppen och huvudet.

Måndag 8 oktober 2018, 17.30 ankomst till Örebro

Vill du veta mer? Ta kontakt med oss som jobbar på Handelskammaren Mälardalen.Alla tar emot frågor men Mia Järliden och Mikael Wass vet mest om UTSIKT 2018.

Varmt välkommen på resan till Uppsala 7-8 oktober 2018!

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Medlemskap och internationell handel

Temapartner 2018


Partner 2018