Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Platschef med marknadsinriktning till Handelskammaren

Vill du bidra till att göra Örebroregionen mer attraktivt att verka i? Drivs du av att påverka och göra skillnad? Är du en skicklig relationsbyggare med stort intresse för näringslivs- och samhällsfrågor? Kännetecknas ditt ledarskap av prestigelöshet och kommunikation? Brinner du för att skapa nya affärsmöjligheter? Då har du chansen nu!

Handelskammaren Mälardalen är en privat näringslivsorganisation med 700 medlemsföretag i Örebro län och Västmanland. Vi är ett 20-tal medarbetare fördelade på kontor i Örebro och Västerås. Handelskammaren arbetar för att göra regionen bättre för näringslivet så att fler företag kan verka och växa här. Handelskammaren Mälardalen är en del av ett större globalt nätverk av handelskammare.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som platschef med marknadsinriktning på Handelskammaren Mälardalen har du personalansvar för 6 anställda på Örebrokontoret. Du är den tillgängliga och trygga ledaren och ett bollplank för medarbetarna i många frågor. Som platschef med marknadsinriktning representerar du företaget utåt mot företag och samarbetspartners. Du kommer att ha mycket företagskontakter och ansvara för att antalet medlemsföretag ökar i länet. Att se möjligheter och kunna identifiera framtida behov och tjänster blir en del av din vardag, liksom arbetsmarknadsfrågor. I din roll ansvarar du även för verksamhetsområdet Arbetsmarknadskunskap och de kommunikatörer som håller inspirationslektioner för länets högstadie- och gymnasieelever. Som platschef kommer du att delta i råd och styrgrupper och föra näringslivets talan. Du rapporterar direkt till VD och tillsammans med VD är du en viktig del i det näringspolitiska arbetet. Du har budgetansvar och ingår i ledningsgruppen som består av platschefen för Västmanland, administrativ chef och VD.

Vem trivs här?

Vill du vara med och bidra till en ökad tillväxt för Örebro läns företagare? Trivs du med stor variation och en roll som innebär många kontaktytor både internt och externt? Är du en coachande ledare med stark förankring i Örebro län och dessutom intresserad av att driva policyfrågor så är det dig vi söker!
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och ett stort näringslivs- och samhällsintresse och gärna erfarenhet av arbete inom offentlig sektor såväl som inom det privata. Du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning. God social kompetens och ett affärsmässigt förhållningssätt är nödvändigt. Du behöver vara bra både på att analysera och argumentera. Som person är du självständig, driven och kommunikativ och du har goda administrativa kunskaper. Stämmer det här in på dig, då kommer du att trivas här!

Vad erbjuder vi?

Ett spännande jobb där uppdraget är att lösa företagens utmaningar inom främst infrastruktur, internationella affärer samt kompetensförsörjning. Att vara en brobyggare mellan det privata näringslivet och offentlig sektor. Att leda kompetenta medarbetare i det dagliga arbetet mot uppsatta mål. Ett stort nätverk i länet inom många spännande branscher. Ett varierat arbete med goda möjligheter att göra skillnad erbjuder vi vår nya Platschef, är det du?

Sök redan idag!

Låter det som ett arbete som skulle passa dig? Sök senast 22 april 2018. Glöm inte att bifoga ditt CV där du beskriver din erfarenhet och utbildning samt ett personlig brev där du berättar om varför du söker tjänsten och varför just du är rätt person. Handelskammaren är en privat organisation och omfattas inte av offentlighetsprincipen. Observera att frågor och ansökan görs via Badenoch & Clark enligt kontaktuppgifterna till höger. Välkommen!

Ansökan

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Alternativt sök via www.badenochandclark.se - kandidater - lediga jobb.

Vi frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Pernilla Dawidson Göranzon,
073-684 76 00.

Vid frågor gällande registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport, 08-598 980 10.

Badenoch & Clark använder videointervjuer och tester (personlighet och kapacitet) som urvalsverktyg. Dessa är viktiga att genomföra för att komma vidare i processen.
Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark, som tillhör Adecco Group.