Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Framtidssäkra ditt företag på UTSIKT 2018

Framtidssäkra ditt företag på UTSIKT 2018

7-8 oktober 2018 åker UTSIKT till Uppsala. Ambitionen är att vi kommer hem med många nya affärskontakter, kunskap om aktuella trender och en agenda för hur näringslivet och beslutsfattare tillsammans kan stärka tillväxten i Örebroregionen.

Med omvärldsbevakning i viktiga frågor - kompetensförsörjning, ledarskap, framtidens företagande och affärsmodeller -  kan ni skaffa konkurrensfördelar. Programmet  på UTSIKT 2018 tar avstamp i megatrenderna globalisering, urbanisering och digitalisering.

Varför ska just du delta?

Det viktigaste är inte storlek på företag eller verksamhet, utan att du brinner för affärsutveckling. Att du och ditt företag vill utvecklas, vara delaktiga och påverka framtiden. Att du har ”rätt” position i samhället är inte heller det viktigaste. Det är glöden som räknas!

Fyra hotell och en prisbelönt konferensanläggning

Årets UTSIKT arrangeras i Uppsala med logi på fyra hotell. Föreläsningar, workshops och CAFÉ ÅSIKT med workspace, interaktiv lounge och after work hittar du på det prisbelönta allkonsthuset och mötesplatsen Uppsala Konsert & Kongress. Utsiktspubliken får bland annat möta framtidsexperten Jan Söderqvist som också är Alexander Bards parhäst. Även den välkända meteorologen Pär Holmberg kommer att dyka upp i årets program.

Precis som förra året kan du förboka kontaktpunkter i CAFÉ ÅSIKT som har gott om plats för mingel och möten. Dessutom bjuder vi generöst på samma pris som förra året.
Vi har bara 450 platser, så vänta inte med din bokning.

Boka idag!

Vill du veta mer? Ta kontakt med oss som jobbar på Handelskammaren Mälardalen. Alla tar emot frågor men Mia Järliden och Mikael Wass vet mest om UTSIKT 2018.

Varmt välkommen på resan till Uppsala 7-8 oktober 2018!

Jenny Emerén
VD, Handelskammaren Mälardalen

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Medlemskap och internationell handel

Program UTSIKT 2018

Söndag 7 oktober 2018, 13.15 - incheckning och avresa från Örebro

1 natt på hotell

9 föreläsningar - Vi rivstartar med Jan Söderqvist: ”Vem ska jobba och konsumera i framtiden? Och vad ska de andra göra?” och avrundar med meteorologen Pär Holmberg som talar om hur de stora globala utmaningarna hänger ihop och varför vi inte gör det som vi egentligen vet att vi borde göra?

3 workshops

1 god trerätters med tillhörande dryck och självklart många nya kontakter och diskussioner om högt och lågt. Dessutom skönt sväng med Jeremias Session Band.

2 luncher
6 nätverksmingel i Café Åsikt - workspace, interaktiv lounge, after work
1 after dinner
1 frukostbuffé

1 energistart där Jämtkraft och Linda Norrman - mental tränare - berättar om hur du kan träna mentalt för att bli mer effektiv och glädjedriven på jobbet. Om du hellre vill börja morgonen utomhus kan du ta en powerwalk med styrke- och yogaövningar tillsammans med Caroline Hildahl. Den som följer med får en härlig start på dagen för både kroppen och huvudet.

Måndag 8 oktober 2018, 17.30 - ankomst till Örebro