Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Klara, färdiga, gå Promotionmorgon

Atea var morgonvärd när årets första Promotionmorgon gick av stapeln. Över 230 personer hade anmält sig och ville nätverka och höra om vad som är på gång i Örebro.

Atea lyfte fram "Startblocket" som är ett koncept uppdelat i tre steg  "Klara, färdiga, gå" för att hjälpa företag med sin digitaliseringsprocess, men de berättade också om tekniska lösningar riktade till äldre där VR används för att skapa välbefinnande.
- Tekniken idag är så billig att det nästan bara är fantasin som sätter gränser, säger Mattias Bruhn

Adam Arnesson, som driver Jannelunds gård och kallar sig själv planetskötare, tilldelades pris för Årets matentreprenör. Priset delades ut av juryn med bland andra landshövding Maria Larsson och Ernst Kirchsteiger.

Frukostdeltagarna fick också höra om kommande evenemang såsom Foodtech, Örebrogalan, Örebromötet samt Handelskammarens framtidskonferens UTSIKT.

Mia Järliden hoppar in som programansvarig för Promotionmorgon under våren då Susann Johansson har fullt upp med Relocation Service, Handelskammarens tjänst för arbetsgivare som rekryterar medarbetare från utlandet och vill ge dem en bra start. Läs mer här.

Mia Järliden

  • Projektledare
  • UTSIKT, affärsnätverk och Promotionmorgon
25 sep 2020
Promotionmorgon online september

Välkommen till Promotionmorgon online den 25 september. Vi bjuder på spännande gäster, omvärldsbevakning och inspiration.

Läs mer
30 okt 2020
Promotionmorgon oktober

Välkommen till Handelskammarens medlemsfrukost - Promotionmorgon - den 30 oktober på Conventum Club 700. Vi bjuder på frukost, nya kontakter, omvärldsbevakning och inspiration.

Läs mer
27 Nov 2020
Promotionmorgon november

Välkommen till Handelskammarens medlemsfrukost - Promotionmorgon - den 27 november på Conventum Club 700. Vi bjuder på frukost, nya kontakter, omvärldsbevakning och inspiration.

Läs mer