Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Samlat stöd för företag i Örebro län

Nu finns den regionala webbsidan verksamt.se/orebrolan. En satsning där Handelskammaren Mälardalen tillsammans med andra aktörer i länet samlat organisationer som erbjuder kostnadsfri rådgivning och finansiering för dig som vill starta eller redan driver företag.

Hitta kostnadsfri rådgivning och finansiering till ditt företag

På verksamt.se/orebrolan hittar du samlad information om hur du som entreprenör kan ta nästa steg. Oavsett om du funderar på att starta företag eller redan driver och vill utveckla ditt bolag, finner du rätt hjälp med finansiering och kostnadsfri rådgivning.

Hitta rätt rådgivare

Genom matchningsverktyget kommer du direkt i kontakt med rätt person som kan hjälpa dig framåt. I kalendern får du överblick över relevanta aktiviteter som genomförs i länet. Här hittar du tips på utbildningar, nätverksträffar och andra intressanta mötesplatser där du kan utveckla ditt företag.

Ett gemensamt arbete

Informationen baseras på de offentligt finansierade och icke kommersiella stödaktörer som finns i Örebro län. Region Örebro län leder arbetet med den regionala sidan tillsammans med Tillväxtverket som är en av myndigheterna bakom verksamt.se.

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Medlemskap och internationell handel

Verksamt.se - Örebro län

Information om hur du som entreprenör kan ta nästa steg - oavsett om du funderar på att starta företag eller redan driver och vill utveckla ditt bolag.

verksamt.se/orebrolan