Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Stora Näringslivsdagen 2018

ÅRETS NÄRINGSLIVSHÄNDELSE I VÄSTMANLAND

Stora Näringslivsdagen är en mötesplats för näringslivet som erbjuder inspiration, kunskap och möjligheter att göra affärer. Evenemanget är årligt återkommande och lyfter fram aktuella näringslivsfrågor, lokala och regionala styrkor samt ger inspiration för fortsatt tillväxt.

Save The Date -  5 -års jubileum

Den 24 september 2019 är det dags igen! För femte året i rad arrangerar Handelskammaren Mälardalen Stora Näringslivsdagen.

 

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Faktaruta

Stora Näringslivsdagen är en mötesplats för näringslivet som erbjuder inspiration, kunskap och möjligheter att göra affärer. Evenemanget är årligt återkommande och lyfter fram aktuella näringslivsfrågor, lokala och regionala styrkor samt ger inspiration för fortsatt tillväxt.