Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Ledigt jobb på Handelskammaren Mälardalen: Kommunikatör till Arbetsmarknadskunskap

Vi letar efter dig som vill jobba på en arbetsplats där du får utlopp för ditt driv och engagemang och där du får vara med och inspirera unga människor i Örebro län. Du blir anställd av oss i Handelskammaren, vilket ger dig ett stort kontaktnät med många möjligheter.

Kommunikatör - Arbetsmarknadskunskap

Vi föreställer oss att du älskar att ha roligt på jobbet och längtar efter att ta dig an en spännande utmaning. Din roll innebär att du efter intern utbildning genomför inspirerande och energiska lektioner i Arbetsmarknadskunskap för elever på högstadiet och gymnasiet runt om i Örebro län.

Är du rätt person?

Du som person är intresserad och gärna redan insatt i kompetensförsörjning- och arbetsmarknadsfrågor.  Din förmåga att ta till dig komplex information och våga ta för dig i olika sammanhang kommer väl till användning då du kommer att träffa många människor i din roll som kommunikatör. I vardagen möter du allt från ungdomar, föräldrar, lärare och studie- och yrkesvägledare till politiker, kommunala tjänstemän och representanter för företag.

Du har en naturlig förmåga att få åhörare med dig och en viktig drivkraft är viljan att göra skillnad. Du blir anställd av oss i Handelskammaren, där du arbetar i ett team av fyra kommunikatörer i ett gäng av totalt 18 medarbetare.

Vi söker efter dig som..

  • är social och framåt
  • har en högskoleutbildning och relevant erfarenhet
  • är intresserad av kompetensförsörjning och arbetsmarknad
  • har en naturlig förmåga att prata inför stora grupper
  • är bra på att samarbeta såväl som att arbeta självständigt

 

Du som söker tjänsten ska ha...

  • körkort
  • tillgång till egen bil

 

Vid frågor

Kontakta Märta Grimaldi (Grimaldi Access) på 073-684 41 15.

Kommunikatör inom Arbetsmarknadskunskap

Låter det som något för dig?

Vi samarbetar med Grimaldi Access i den här rekryteringen och du söker tjänsten via Grimaldi Access.

Välkommen med din ansökan senast den 28/1-2018.

Handelskammaren Mälardalen är en privat näringslivsorganisation med 700 medlemsföretag i Örebro län och Västmanland. Vi arbetar för att göra vår region bättre för företag genom att röja undan hinder för tillväxt.

En viktig satsning är Arbetsmarknadskunskap - ett nytt ämne i skolan för våra elever på högstadiet och gymnasiet. Arbetsmarknadskunskap drivs av näringsliv och skola i ett engagerat samarbete och syftar till att få fler ungdomar att välja utbildningar som leder till jobb.

Arbetsgivarna i Örebro län önskar anställa personer med rätt kompetens och ungdomarna vill ha jobb. Vi vill förbättra matchningen!

Frågor?

Kontakta Märta Grimaldi (Grimaldi Access) på 073-684 41 15.