Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Vem tycker du ska få Örebro kommuns Miljöpris 2017?

Örebro kommun delar varje år ut två miljöpris. Ett går till en person eller verksamhet inom den kommunala organisationen, det andra går till en person, organisation eller ett företag i Örebro. Syftet med miljöpriset är att lyfta fram goda förebilder som kan inspirera andra och ge ökad uppmärksamhet för miljöfrågorna.

Externa miljöpriset

Det externa miljöpriset delas årligen ut till ett företag, en organisation eller en enskild person i Örebro, som på ett utmärkande sätt arbetar för miljön, klimatet och en hållbar utveckling. Priset delas ut vid Örebrogalan den 1 mars 2018. Den 2 december är sista dag att nominera till priset och du nominerar på Örebrogalans webbplats: orebrogalan.se/start/nominera/

Bedömningsgrunder för miljöpriset
  • Om arbetet ger miljövinst.
  • Om arbetet känns framåtsyftande och utvecklingsbart.
  • Nytänkande.
  • Spridningseffekter, det vill säga om det sporrar andra att bli miljöframsynta.
  • Personligt engagemang och intresse.

Mer information

Sara Andersson

019-21 57 71
sara.andersson@orebro.se