Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Arena för nya vänner och kunskap om Sverige för nyanställda

Vet du att nyanställda flyttar efter två år om de inte trivs och har riktiga vänner? Och att Sverige är ett väldigt annorlunda land att flytta till? Anmäl dina nyanställda till Människor, mat och musik, 8 november, och Life in Sweden, 27 november så får de en bra start!

8 november - Arena: Människor mat och musik

Hjälp dina nyanställda att hitta vänner - för svenskar och internationella medarbetare
Ge dina medarbetare en chans att knyta kontakter med andra som är i samma situation som dem. Låt dem träffa några som inte jobbar på din arbetsplats på Handelskammarens arena: Människor, mat och musik!
Läs mer och anmäl dina medarbetare här
På engelska

27 november - Life in Sweden

För internationella medarbetare
Seminariet handlar om sådant som är viktigt att känna till för nyinflyttade i Sverige - skatterna, pensionssystemet, socialförsäkringen m m. Vi ger också deltagarna möjlighet att knyta kontakter som kan bli vänner.
Läs mer och anmäl dina medarbetare här