Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Fullsatt på Stora Näringslivsdagen 2017

Stora Näringslivsdagen 2017 lockade nästan 600 näringslivsrepresentanter från hela länet som samlats för inspiration, kunskap och nätverkande.

Besökare från hela Västmaland samlades under måndagen på Aros Congress Center för att delta på Stora Näringslivsdagen 2017. Dagen gästades bland andra av Jan Eliasson och Alexander Bard som föreläste och inspirerade publiken.

Under dagen hade besökarna även möjlighet till mingel och möten med Västmanlands näringsliv och företag i Business Arena.

Handelskammarens fokusområden som ledarskap & kompetensförsörjning, globalisering och digitalisering är ämnen som berör och påverkar de flesta företagare oavsett bransch och storlek. Tanken med dagen är att samla Västmanlands näringsliv för en dag av inspiration, dialog och nätverkande.

Stora Näringslivspriset till Kungsörstorp Hotell och konferens.

Handelskammaren Mälardalen delade i samband med Stora Näringslivdagen ut Stora Näringslivspriset för att uppmärksamma företagare i Västmanlands län. Vinnare av priset 2017 är Kungsörstorp Hotell och konferens.

Utdrag från motiveringen: "Priset tilldelas en fantastisk verksamhet i Västmanland. Ett företag som i en tuff bransch lyckas leverera positiva resultat. Här finns lokal prägel och hjärta!  Det personliga bemötandet, högklassig mat och utomordentlig service får gästerna att återvända igen och igen. Kungsörstorp är ett föredöme för andra företagare och en av de viktigaste spelarna i Västra Mälardalens besöksnäring. Ägare och personal är ständigt på tå och nyfikna på utveckling." Priset delades ut av Västmanlands landshövding Minoo Akhtarzand.

Faktaruta

Stora Näringslivsdagen är en mötesplats för näringslivet som erbjuder inspiration, kunskap och möjligheter att göra affärer. Evenemanget är årligt återkommande och lyfter fram aktuella näringslivsfrågor, lokala och regionala styrkor samt ger inspiration för fortsatt tillväxt.