Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Boka UTSIKT 2017: affärer, kontakter och nya insikter

Den 15-16 oktober 2017 bjuder Handelskammaren Mälardalen för andra gången in till mötesplatsen UTSIKT. Den här gången i Stockholm. Det finns stora möjligheter att göra affärer, nätverka och nå nya insikter som du kan använda i utvecklingen av ditt företag. På UTSIKT möts 500 deltagare från företag, universitet, offentliga aktörer och den ideella sektorn från hela Örebro län.

FÖR DIG OCH DITT FÖRETAG?

Det viktigaste är inte storleken på ditt företag utan att ni brinner för och vill engagera er i frågor som driver utvecklingen framåt - att du och ditt företag vill påverka framtiden. Att du har ”rätt” position i samhället är inte heller det viktigaste, det är glöden vi vill åt.

UTSIKT 2017 ger dig många möjligheter att uttrycka din åsikt och komma till tals. Vi driver utvecklingen framåt med angelägna föreläsningar och workshops kring näringslivets viktigaste tillväxtfrågor 2017: affärsutveckling, kompetensförsörjning och hållbarhet.

ANMÄLAN

Det är hög tid att boka UTSIKT 2017 nu. På www.utsikt.nu hittar du pris och mer information.

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Medlemskap och internationell handel

UTSIKT 2017 har ett späckat program

TEMAN

  • Globalisering
  • Digitalisering
  • Urbanisering

Föreläsningar och workshops kring näringslivets viktigaste tillväxtfrågor 2017: affärsutveckling, kompetensförsörjning och hållbarhet.