Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Politik och musik avslutade veckan

Med knappt ett år kvar till valet tog Handelskammaren pulsen på de lokala partiföreträdarna i Örebro under fredagens Promotionmorgon.

Ökad tillgänglighet genom bättre infrastruktur, stärkt skola med fokus på att få fler med gymnasiebehörighet, snabbare vägar in för nyanlända och samarbeten över blockgränserna var några av de åtgärder som de olika partierna lyfte som viktiga för att främja näringslivet. Det speglade också flera av de frågor från publiken som kom in via Handelskammarens app. På plats var Lennart Bondeson (KD), Maria Haglund (M), Kenneth Nilsson (S), Mette Holck (V), Karolina Wallström (L) och Sara Richert (MP).

Möten, mat och musik
Örebro konserthus var morgonvärd och passade på att presentera sina egna kommande frukostmöten den 17 oktober och 17 november då alla är välkomna på en guidad tur av Konserthuset för att upptäcka vilken inspirerande mötesplats det är. Bokas via Camilla Halling på camilla.halling@orebrokonserthus.com eller 070-212 152 32

Följ med till framtiden
Detta var sista Promotionmorgon innan Handelskammarens framtidskonferens UTSIKT den 15-16 oktober. Fortfarade finns några platser kvar. Mer information och bokning finns här.

Susann Johansson

  • Projektledare
  • Relocation Service

Promotionmorgon varje månad

27 Nov 2020
Promotionmorgon online november

Välkommen till Handelskammarens medlemsfrukost - Promotionmorgon - online den 27 november. Vi bjuder på omvärldsbevakning och inspiration. Denna gång gästas vi också av en kock i studion.

Läs mer