Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Det allra senaste från näringslivet och hjälmprojektet satte prägel på septembers promotionmorgon

Vi avslutade september månad med en mycket lyckad Promotionmorgon. Morgonen bjöd på allt ifrån de senaste nyheterna till inspirerande berättelser som motiverade oss alla.

Promotionmorgon Örebro

Promotionmorgon nätverksplats örebro

Första företaget ut var inga mindre än Alga Insulation AB som under sommaren omvandlade sitt UF företag till ett aktiebolag. William Khzous och Janna Nasser berättar om affärsidén att tillverka algbaserat isoleringsmaterial till byggindustrin, en idé som de är några av de första att sjösätta. Motivationen till att fortsätta som AB ökade markant i och med de utmärkelser och priser de vunnit. 

Promotionmorgons  frukostvärd Haus var givetvis med oss på scen. Haus är experter på allt från growth marketing och samhällskommunikation till PR och tech. VD Robert Brodén och strateg Viktoria Brandel bjöd bland annat på en spännande inblick i hur deras etablering i Örebro kan vara en tillgång för redan befintliga kommunikationsbyråer i Örebro.  

Vår mest trogna deltagare, Mats Linderoth var självklart inget undantag. Han tog plats på scen för att dela med sig av vad Promotionmogon ger för nytta. Dessutom passade han på att tala om hur det går för Hjälmprojektet, som är ett initiativ tänkt att öka användningen av cykelhjälm i Örebro. I vanlig ordning bjöd han på trevliga insikter och avslutade med att överraska programledarna som fick prova hjälmar från det tidiga 90-talet.  

Efter pausen var det dags för ett mycket aktuellt ämne, nämligen internationell export. Vi fick nämligen äran att lyssna på Arhos ägare, Andreas Rask, som berättade om deras exportresa efter pandemin. Dessutom så fick vi lyssna på Handelskammarens egen Mikael Wass. Han bidrog med att berätta om hur Handelskammaren kan vara ett bra stöd av etableringen utomlands. 

Promotionmorgon avslutades av morgonvärden Boulebar som bland annat berättade om företagets resa från en idé i det soliga Provence till en internationell kedja. Han bjöd dessutom på trevliga insikter om hur det var när han tog med sig konceptet hem till Sverige, vilket idag är resultatet av att företaget Boulebar finns. 

Vi ses väl på nästa Promotionmorgon? Då får du bland annat träffa Årets Örebroare Anna Jinghede, tandläkare, rättsodontolog, polis, forskare och medieprofil. Missa inte det och boka redan nu.

Jessica Sparr

  • Projektledare
  • Möten & Event

Promotionmorgon oktober

Tid

27 oktober,  7.30-9.00

Plats

Elite Stora Hotellet, Örebro

Information

Kostnadsfritt.
Sista anmälan: 26 oktober 13.00.

Är du inte medlem, men nyfiken på Promotionmorgon så maila till jessica@handelskammarenmalardalen.se