Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Ashkan Fardost föreläser på Stora Näringslivsdagen i Örebro

Digitalisering, framtid & AI

Människor som växer upp i internet-eran har en radikalt annorlunda världsvy och synsätt på hur de vill bo, leva, jobba, skapa och förverkliga sig själva. Och det är inte förrän man börjar titta på denna omvälvande förändring från det mänskliga perspektivet som man kan dra slutsatser om hur det kommer påverka ens bransch, yrke och framtid.

Framtidsgurun

Ashkan Fardost har nominerats till årets talare av Sveriges största talarförmedling och är ett starkt växande namn på den internationella talarmarknaden. Med sin unika omvärldsanalys har han förbryllat och inspirerat fler än 600 publiker i över 20 länder om hur framtidens näringsliv, ledarskap, beteenden och kommunikation tar form.

Uppe på scenen lyckas Ashkan med balansakten att provocera sin publik samtidigt som han charmar den. Vi befinner oss i en ny era, informationssamhällets era. Där förståelsen för och förmågan till förändring är mer avgörande än någonsin. Ashkan tar dig med på en resa från stamtiden till framtiden som du sent kommer glömma och rustar dig med en kompass för att navigera samhällsförändringen.

Från näringsliv och akademi till internationell föreläsare

Som 17-åring lyckades Ashkan lansera egen musik på Napster – det första fildelningsprogrammet – och fick den vägen skivkontrakt hos den globala musikgiganten EMI och Armada Music. Året var 2002 och branschen stod inför näringslivets första digitala revolution som Ashkan fick erfara från insidan. Hans brinnande intresse för naturvetenskapen tog honom vidare till Uppsala universitet och en doktorsexamen, följt av flera år i tech-branschen på Soundtrap by Spotify samt som lärare på den internationella affärsskolan Hyper Island.

Idag föreläser Ashkan världen över med erfarenhet från över 600 framträdanden i över 20 länder. Från stora scener hos globala koncerner till fokuserade workshops i styrelserummen, från anrika TEDxBerlin till lärosalarna på New York University.

Den 20 mars 2024 föreläser han för oss på Stora Näringslivsdagen med gala i Örebro!

Den 20 mars 2024 bjuder vi på en heldag och kväll med omvärldsanalyser i heta och aktuella ämnen i en föränderlig värld. Inspiration, glädje, underhållning och prisutdelningar!

Fotograf: Mikael Sjöberg

Jesper Granath

  • Marknadskoordinator
  • Kommunikation, webb och IT

Jessica Sparr

  • Projektledare
  • Möten & Event