Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Höstens första Morgon på Kammaren

7 september inledde vi hösten på bästa möjliga sätt med säsongens första Morgon på Kammaren. Som vanligt var Petra Garnås en utmärkt moderator och det var en morgon fullproppad med aktuella nyheter och innovativa projekt.

Marianne Ohlson från Level21 och Beatrice Björk från sfPORTEQ gästade evenemanget och gav värdefulla insikter om hur man anpassar sitt hållbarhetsarbete till EUs nya, striktare regelverk. Dessutom påminde dem om att iden för greenwashing och att betrakta hållbarhet som en sidoverksamhet är förbi; nu krävs ett aktivt och genomtänkt arbete inom organisationen. De bjöd på både inspiration och aktuella perspektiv.

Felix Andersson, projektledare på Handelskammaren, uppdaterade oss om höstens spännande nyheter när han introducerade Stora Näringslivsdagen 2023, som gör comeback 12 oktober på Västerås Congress. Missa inte detta, hälsade Felix.

Internationell handel var också ett hett ämne under morgonen. Thor-Björn Käck berättade bland annat om hur Handelskammaren stöttar och ger möjligheter till dem som siktar på den internationella marknaden eller överväger att expandera utomlands.

Utöver detta fick vi också en inblick i sport och kultur. Representanter från VIK Hockey delade med sig av förväntningarna inför den kommande säsongen samt insikter i att driva en idrottsförening på en högre nivå. Avslutningsvis introducerades vi för Impro Comedy Night, en exklusiv kväll i samarbete med restaurangen Casa del Fuego, Culturen. Konceptet är den perfekta kvällen för dig och ditt företag.

Tack för en fantastisk morgon! Glöm däremot inte att anmäla dig till nästa Morgon på Kammaren 2 november. Anmäl dig här

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Faktaruta

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration!

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår
instruktionsvideo. Skicka din film till Magnus Forslund.

Är du intresserad av att vara frukostvärd för Morgon på Kammaren?
Kontakta Felix Andersson.