Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Nominera till the Next Awards

Tävlingen The Next Awards är en hyllning till hållbart entreprenörskap och de som driver det framåt. Priset delas ut årligen av SEB i tre kategorier som på olika sätt bidrar till en bättre värld.

The Next Awards vill hylla framåtlutade entreprenörer, de som kan skapa en bestående förändring och bidra till en bättre värld. Priset delas ut av SEB och rymmer tre olika kategorier - new ideas, transformation och community.

I år inleds tävlingen med fyra fristående deltävlingar som sker under våren. De nominerade i varje deltävling går sedan vidare till den stora finalen som hålls på Konserthuset i Stockholm den 1 september.
Läs mer och anmäl dig här

Tävlingskategorier

  1. New Ideas - Här letar vi efter framtidens entreprenörer som sitter på idéer och initiativ med stor potential. Du som söker har ett nystartat företag som i sin verksamhet bidrar till en mer hållbar värld på klimat- eller samhällsnivå. Med ett nyskapande förhållningssätt och en bevisad affärsmodell har företaget potential att bli en förebild i branschen.
  2. Transformation - Här söker vi företag som under de senaste åren gjort en betydande förändring genom intern transformation, externt samarbete eller som har påverkat en hel bransch. De som tävlar i den här kategorin har med sin förändring skapat tydligt mätbara effekter som bidrar till ett bättre samhälle och en mer hållbar värld på klimat- eller samhällsnivå.
  3. Community - I den här kategorin hyllas de som gjort stor skillnad i samhället. Du som söker det här priset är en förening eller organisation som har kommit med en kreativ idé, en lösning eller ett angreppssätt på ett betydande samhällsproblem. Detta har skapat tydlig samhällseffekt och bidragit till ökad hållbarhet ur ett socialt eller miljömässigt perspektiv.

The Next Awards

Tävlingen arrangeras av SEB och består av fyra fristående deltävlingar:
Göteborg 28/4
Stockholm 3/5
Uppsala 4/5
Örebro 10/5