Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Sista monterplatserna till Stora Näringslivsdagen!

5 oktober 2021 är det äntligen dags för Stora Näringslivsdagen igen! Restriktioner har lyfts och vi kan ses på riktigt!

På grund av regeringens avveckling av restriktionerna så har vi möjlighet att erbjuda några monterplatser till. Det är först till kvarn som gäller så passa på att boka Din plats! Läs mer här om regeringens plan om avveckling för restriktioner.

Stora Näringslivsdagen är en mötesplats för näringslivet i vår region. Evenemanget lyfter fram aktuella näringslivsfrågor, lokala och regionala styrkor samt ger inspiration för fortsatt tillväxt och vänder sig till företagare inom alla branscher och storlekar. I år ses vi på Steam Hotell.

Årets program innehåller en blandning av högaktuella omvärldsspaningar, föreläsningar, dialogsamtal och intressanta intervjuer.

Stora näringslivsdagen 2021 tar upp stora frågor som världshandel och det som händer i vår omvärld. Vad kommer efter Corona? Hur påverkar Brexit, nya handelsavtal och corona-pandemin vårt samhälle, ekonomi och näringsliv?

Den digitala omställningen ställer stora krav på näringsliv och samhälle. Stora omställningar kräver ett annat säkerhetstänk, en ökad krisberedskap och organisationer som är förberedda på för ständiga förändringar. Nya tekniska innovationer och forskning driver utvecklingen framåt.

Faktaruta

Datum

5 oktober 2021

Tid

Dagsprogram: 11.00 - 16.30
Kvällsprogram: 16.30 - 20.30

Plats

Steam Hotell
Ångkraftsvägen 14
721 31 Västerås

Priser

BUSINESS AREAS
Prislista Utställarplats

5000 kronor exklusive moms per utställarplats.
Inkluderar 1 dags + kvällsbiljett.

Biljetter:

Dagsbiljett medlem: 1595 kronor exklusive moms

Dagsbiljett icke medlem: 1795 kronor exklusive moms

Dag + kvällsbiljett medlem: 2095 kronor exklusive moms
(Kväll kan inte köpas separat)

Dag + kvällsbiljett icke medlem: 2295 kronor exklusive moms
(Kväll kan inte köpas separat)

Stay the night

Du som som bokar biljetter eller utställarplats till Stora Näringslivsdagen 2021, kommer att få en rabattkod till Stay the Night at Steam Hotell.

HUVUDPARTNERS

PARTNERS

MEDIAPARTNERS