Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Stora Näringslivsdagen är tillbaka!

Ny plats, ny energi och nya tag. Vi ses på Steam Hotell den 5 oktober. Save the Date!

Stora Näringslivsdagen är en mötesplats för näringslivet i vår region. Evenemanget lyfter fram aktuella näringslivsfrågor, lokala och regionala styrkor samt ger inspiration för fortsatt tillväxt och vänder sig till företagare inom alla branscher och storlekar. En dag och kväll för företagare inom alla branscher och storlekar, beslutsfattare och näringslivsaktörer.

Årets program

Årets program innehåller en blandning av högaktuella omvärldsspaningar, föreläsningar, dialogsamtal och intressanta intervjuer. Stora näringslivsdagen 2021 tar upp stora frågor som världshandel och det som händer i vår omvärld. Vad kommer efter Corona? Hur påverkar Brexit, nya handelsavtal och corona-pandemin vårt samhälle, ekonomi och näringsliv?

Business Areas

Våra Business Areas är Stora näringslivsdagens arenor på Steam Hotell upplagda för mingel och möten med andra deltagare, utställare och företag. Här kan du ta del av andras spännande produkter och erbjudanden och ställa ut med ditt företag.

Stora Näringslivspriset

Priset är instiftat av Handelskammaren Mälardalen och landshövding Minoo Akhtarzand och delas ut i syfte att uppmärksamma företag i Västmanland och dess betydelse för vår regions tillväxt och utveckling.

Faktaruta

Information

Stora Näringslivsdagen är en mötesplats för näringslivet i vår region. Evenemanget lyfter fram aktuella näringslivsfrågor, lokala och regionala styrkor samt ger inspiration för fortsatt tillväxt och vänder sig till företagare inom alla branscher och storlekar.

Datum

5 oktober 2021

Tid

Kl.11.00- 23.00

Plats

Steam Hotell

HUVUDPARTNERS

PARTNERS

MEDIAPARTNERS