Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Stort intresse för YH

Den 10 mars anordnar Handelskammaren inom ramen för YH Mälardalen en digital dag med fokus på yrkeshögskolan i Västmanland och Eskilstuna kommun.

YH-släppet: ett smörgåsbord av YH-utbildningar vänder sig främst till de som arbetar med kompetensförsörjning, studie- och yrkesvägledning, arbetsförmedling, omställning, coachning, stöd & matchning eller helt enkelt bara vill veta mer om yrkeshögskolan. Under dagen kommer utbildningsanordnarna i regionen dela med sig av kunskaper om deras utbildningar och vilka efterfrågade yrkesroller de leder till.
- Intresset är stort och det är redan över hundratjugo anmälda, säger Oskar Axelsson på Handelskammaren Mälardalen

Information och anmälan YH-släppet

Oskar Axelsson

  • Verkställande direktör