Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Pitcha din affärsidé på Smart Trade Venture Day

Genom Handelskammarens nätverk har du nu chansen att på en internationell arena delta med dina affärsidéer och tjänster för att få både stöd och kontakter. International Chamber of Commerce (ICC) och IE Universitetet bjuder in till Smart Trade Venture Day den 29 september - en global utmaning för nystartade företag som vill utveckla smarta handelsinitiativ relaterade till en värld efter COVID-19. Eventet hålls online via Zoom.

Projekt som belyser handel utifrån digitalisering, hälsa, motståndskraftiga försörjningskedjor, finansiering, hållbar handel samt frågor som är relevanta för att hjälpa små företag är av särskilt intresse.

Målet med tävlingen är att:

  • Främja entreprenörskap och innovation
  • Visa upp kunskap och ”know-how”
  • Uppmuntra företagare till en positiv inverkan på stora sociala utmaningar
  • Stärka nystartade företag genom att sammanföra dem med toppinvesterare och företag
  • Ge en plattform för nystartade och studenter för att få internationell synlighet och exponering

Ett urval Startups kommer att få chansen att presentera sina projekt för en panel med internationella experter som representeras av IE, ICC och andra stora internationella organisationer. Även om du inte blir en av de utvalda är du välkommen att delta på Smart Trade Venture Day som deltagare (och du kan ange redan i anmälan om du vill vara med och tävla eller inte).

Faktaruta

ICC arbetar för att underlätta internationell affärsverksamhet. ICC bidrar på olika sätt till att förenkla handel och gränsöverskridande investeringar. Det kan vara genom att påverka politik och regler av betydelse för möjligheten att handla eller investera. Det kan också vara genom att lösa internationella tvister, genom världens största skiljedomsinstitut, men det kan också vara genom att utveckla praktiskt fungerande standarder och avtalsmallar som företag kan använda i sina affärer.