Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Millcon stöttar lokala restauranger och får dubbel effekt.

Handelskammaren Mälardalen har varit i kontakt med Millcon i Kumla. Under påskveckan har de bjudit personalen på lunchlådor från två lokala aktörer.

- Dels stöttar vi de lokala restaurangerna givetvis men samtidigt vill vi visa uppskattning till vår personal som gör ett fantastiskt jobb just nu när oroligheter lätt skapar ännu mer oro säger Johan Millgårdh som är VD på Millcon.

Millcon som företag har i denna första del av krisen klarat oss utan större marknadspåverkan men förbereder oss på att det kan komma en helt annan situation beroende på tidsaspekten av det hela.

Samtidigt så blir det lätt ännu mer panik i företag när det börjar blåsa kalla vindar runt omkring och man kanske snabbt vidtar åtgärder för att minska kostnader, samtidigt är det viktigt att inte alltid bromsa sig ur det hela utan vid rätt tidpunkt också satsa för att stå sig stark när vi kommit ur detta. Alltifrån att satsa på att stärka lagkänslan i företaget såväl som investeringar i olika projekt ligger på vårt bord just nu.