Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

LOVAK ställer om.

LOVAK ställer inte in, vi ställer om och ser att fler kunder är redo att ställa om tillsammans med oss och fortsätta sin utveckling trots läget.

LOVAK hjälper företag och människor att utvecklas mot framtiden och ser nu ett stort behov av att ladda om och sikta mot nya mål för många företag.

Vi ser att det finns fler olika lägen för företag i detta, de som backar och just nu permitterar pga svikande efterfrågan, sen finns de som har för mycket att göra så de hamnar i den dagliga leveransen och i toppar och inte just nu kan lyfta blicken- Och sen finns de företag som ännu inte påverkats i sin affär så mycket ännu el. kanske inte kommer påverkas så mycket  - vi måste komma ihåg det - alla är inte i samma situation när det gäller affären.

Men hälsoaspekten är såklart densamma och där påverkas vi såklart i det läge när vi ska träffa grupper av människor som i en utbildningssituation. Men även där har vi lyckats få med oss kunder som tycker det är perfekt att vi kan leverera våra dagar online via webbinarier och inline-utbildningar osv. Vi har blivit proffs på Zoom bara på några dagar, och jobbar på för att hitta sätt att pedagogiskt nå fram även i det digitala.

I detta läge har vi ställt om till mycket möten online och tagit fram nya koncept för att hjälpa företagen navigera berättar LOVAK. För de som satsar framåt och vill ladda om erbjuder vi dagar med framtidsdriv. Här hjälper vi företag att tänka i olika scenarion och jobba mot framtiden.

”Scenario - framtidsworkshop” är en workshop utifrån beprövade modeller för scenario och framtidstänk vill vi stötta er företag i processen att se förbi och över dagens utmaningar och se möjligheterna för er framåt och kan självklart genomföras online el. live. Här är det tex, även viktigt att förstå hur vi är olika att tackla denna annorlunda situation.

För dem som har många som arbetar remote, och kanske ställs inför ledarskapsutmaningar när dagarna inte ser ut som vanligt erbjuder vi LOVAK Ledarcoachning (online) där vi ser att det nu krävs ett ledarskap med mer varför och om. Ett ledarskap som kan hantera distans, som orkar blicka framåt och skapa resultat även under ändrade arbetsförutsättningar. För den som vill utvecklas i ditt ledarskap, som det är just nu (kanske på distans) men också som det kan behöva se ut framåt.

I tider av osäkerhet kan det ibland vara skönt att dela sina utmaningar, vi bjuder därför även in till några ny koncept bla. LOVAK-lunchen och för andra året, Framtidsdagen. Vi har öven en uppföljningsdag för nya perspektiv i din ledarrroll. Dagar som detta kan (vid behov av det) även genomföras via webbinar och online möten.

Sen är det viktigt att inte glömma de som är kvar på företaget vid tex, en permittering. så viktigt att hålla dialogen igång, ha täta informationer, transparens och tillit. Nu mer än någonsin kan det vara viktigt att ha sin vision och varför på plats.

Läs gärna bloggen: ”Att ställa om…”
https://lovak.se/att-stalla-om-tillganglighet-ledarskap-medarbetarskap-idag-och-i-framtiden/

Vi finns här för er - vi tror på framtiden och att vi kan hjälpa er ta rodret i de utmaningar ni just nu upplever.  Vi ställer inte in, vi ställer om!