Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Ställ framtidsfrågorna och kom närmare svaren på UTSIKT

UTSIKT är så mycket mer än föreläsningar och fakta. Det är dialog och debatt – och framför allt inspiration och idéer att utveckla och driva vidare i din dagliga verksamhet.

UTSIKT 2020 är så mycket mer än föreläsningar och fakta. Det är affärskontakter och diskussioner – och du får framför allt inspiration och idéer så att du kan utveckla och driva vidare din verksamhet in i framtiden.

I år sammanstrålar vi för andra gången på Conventum i Örebro och det öppnar för att låta fler medarbetare inspireras, omvärldsbevaka, nätverka och marknadsföra er på plats. Årets UTSIKT är därför ett ännu effektivare tillfälle att träffa de rätta beslutsfattarna, bygga och vårda affärsrelationer, profilera företaget, hänga med kompisar och utveckla ett universum av kontakter.

Vi toppar dagen med en bubblande after work med käk och affärsmingel och när vi går hem på kvällen den 22 oktober är alla lite smartare, har lite fler vänner och mycket mer energi att ta tag i framtidens frågor.

Antalet platser är begränsat. Varmt välkommen med din anmälan!