Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Nu fyller vi de sista platserna på UTSIKT

Det är snart den 10 oktober och vi fyller de sista platserna på UTSIKT 2019. Du får mycket för pengarna och behöver inte lämna Örebro. UTSIKT är så mycket mer än föreläsningar och fakta. Det är dialog och debatt – och framför allt inspiration och idéer att utveckla och driva vidare i din dagliga verksamhet.

I år sammanstrålar vi på hemmaplan på Conventum i Örebro och det öppnar för att låta fler medarbetare inspireras, omvärldsbevaka, nätverka och marknadsföra er på plats.

Årets UTSIKT är därför ett ännu effektivare tillfälle att träffa de rätta beslutsfattarna, bygga och vårda affärsrelationer, profilera företaget, hänga med kompisar och utveckla ett universum av kontakter.

Programmet är matnyttigt och fullmatat och dessutom toppar vi dagen med en festlig final med bar, trerätters middag, underhållning och överraskningar hela kvällen, precis som ni deltagare önskat.

När vi går hem på kvällen den 10 oktober är alla lite smartare, har lite fler vänner och mycket mer energi att ta tag i framtidens frågor.