Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Nätverka med rätt personer

På UTSIKT får du både nätverka under ordnade former och mingla under mer lediga. Programmet är fyllt med tillfällen just för att du ska få möjlighet att knyta kontakter, skapa affärsmöjligheter eller träffa både nya och gamla vänner.

Vi vet sedan tidigare år att nätverkande är en av de viktigaste anledningarna till att man deltar på UTSIKT. Därför vill vi i år ge extra chans till det. Vi samlar likasinnade, sådana som precis som du vill nätverka, och du kommer direkt in i hetluften med beslutsfattare från Örebroregionens näringsliv - från privata företag till offentlig och ideell sektor.

UTSIKT Samarbetspartners 2019

Alexborg
Conventum
Creative House
E.ON
Epiroc
Inkubera
Kinnarps
Länsförsäkringar Bergslagen
myOffice
Nethouse
Region Örebro län
Strateg
Sandahl Partners
Suzuki Garphyttan
TNG
Örebro universitet