Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Bara 5 utställarplatser kvar på UTSIKT

Den 10 oktober arrangerar Handelskammaren Mälardalen för fjärde gången framtidskonferensen UTSIKT - en mötesplats med en tydlig avsikt.

Vi samlar företag, universitet, offentliga näringslivsaktörer och den ideella sektorn för att tillsammans skapa förutsättningar för framtidens företagande i hela Örebro län. Det blir en intensiv dag i Örebro med många tillfällen att träffa de rätta människorna, knyta nya kontakter, bygga och vårda affärsrelationer och göra affärer.

Conventum Kongress är platsen för dagen. Vi har redan nu många engagerade samarbetspartners och det finns bara 5 lediga utställarplatser kvar för dig som vill visa upp din verksamhet och sprida kunskap om vad ni gör till Örebroregionens näringsliv. De andra 33 är redan bokade.

UTSIKT 2019 i Örebro

15 timmars effektiv omvärldsbevakning utan att lämna Örebro. Årets tema är framtidens företagande och vi vill ge dig ett WOW! Du ska känna att du har lärt dig något nytt, fått bättre koll och mycket inspiration till affärsutveckling.

Det blir också ett schysst avbrott från vardagen som ger både ledning och medarbetare energi och kompetensutveckling på samma gång.