Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Nominerade till årets exportpris för Guldstänk

De nominerade till årets exportpris presenterades igår kväll  på Nomineringskvällen för Guldstänk 2019, Västerås stora näringslivsgala.

Ett stort grattis till Enics Sweden AB, Prevas AB och Nordic Furnaces AB som alla har möjlighet att vinna det ärofyllda priset den 14 mars på Guldstänksgalan.

Handelskammaren Mälardalen delar ut priset tillsammans med PWC och Länsförsäkringar Bergslagen.

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Faktaruta

Om Guldstänk

Guldstänk är Västerås Näringslivsgala med syfte att hylla och uppmärksamma det företagsamma Västerås.

Bakom initiativet ligger en vilja att inspirera och motivera såväl enskilda företagare och större organisationer att fortsätta bidra till Västerås utveckling och tillväxt genom att lyfta dessa och ingjuta stolthet och engagemang.

Under galan delas utmärkelser ut för att premiera framgångsrika företag/are och organisationer som utvecklar sina verksamheter och tar rollen som goda föredömen och ambassadörer för Västerås.

Guldstänk är Västerås största nätverksträff där deltagare minglar och skapar nya kontakter. Guldstänk är också Västerås största näringslivsträff och öppnar för nya affärsmöjligheter när deltagare från olika branscher möts och skapar nya nätverk.

Årets Exportföretag

Priset är instiftat av Handelskammaren Mälardalen, PwC och Länsförsäkringar Bergslagen. Syftet är att uppmärksamma betydelsen av export och exporterande företag för tillväxten genom att lyfta fram goda förebilder.