Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Gustav Radell - Head of Consumer Marketing Northern Europe på Google föreläser på Stora Näringslivsdagen

Med över 10 år på Google har Gustav byggt upp företagets närvaro och strategi i Norden.Idag ansvarar han för marknadsföringen av Googles samtliga konsumentprodukter i Norra Europa.

Vilka krav kommer konsumenter att ställa och vilken typ av kompetens kommer att krävas för att möta en framtid med tekniska genombrott så som artificiell intelligens, i en värld där människor är uppkopplade mot internet dygnet runt?

Faktaruta

Stora Näringslivsdagen är en mötesplats för näringslivet som erbjuder inspiration, kunskap och möjligheter att göra affärer. Evenemanget är årligt återkommande och lyfter fram aktuella näringslivsfrågor, lokala och regionala styrkor samt ger inspiration för fortsatt tillväxt.

1 oktober 2018, Aros Congress Center Västerås