Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Marknadskoordinator med stort näringslivsintresse till Handelskammaren

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder en spännande och bred roll inom kommunikation och marknadsföring.

Det innebär ansvar för uppdatering av webb, nyhetsbrev, innehåll och publicering i sociala medier, inbjudningar samt administration av bl.a. vårt kundregister. I tjänsten ingår även ansvar för planering och genomförande av våra medlemsaktiviteter och event. Du kommer att representera Handelskammaren externt i en olika sammanhang och arbeta med marknadsföring och försäljning av våra tjänster.

Rollen är ett vikariat ca 1 år, med start oktober.

Utbildning, kunskap och erfarenhet
Vi söker dig som har högskoleutbildning samt några års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst inom information-/kommunikation/marknadsföring/PR och försäljning på en marknadsavdelning eller i en näringslivsorganisation. Du har lätt för att skriva och är van att publicera i digitala kanaler och sociala medier.

Vem är du?
Vi är en medlemsorganisation och i din roll kommer du ha en nära relation till våra medlemsföretag och samarbetspartners. Din personlighet är därför mycket viktig för oss. För att lyckas i tjänsten är du en utåtriktad och driven person som kan bygga förtroende och samspela med såväl kollegor och medlemmar. Du är inte rädd för att hugga in där det behövs. Självklart är du duktig på att planera och strukturera ditt arbete och att lösa problem där de uppstår. Har du ett stort engagemang och intresse för näringslivs- och samhällsfrågor är det värdefullt. I första hand är det här en visstidsanställning, men du kan ev. även vara egen företagare som kan tänka dig att jobba 75-100 % i den här rollen.

Handelskammaren Mälardalen är en ideell förening som ägs av våra ca 700 medlemsföretag i Örebro och Västmanlands län. Vi har uppdrag att företräda och driva företagens intressen och därmed främja regionens näringsliv. Genom kunskap, nätverk och inflytande skapar vi ett bättre klimat för företagande. Våra fokusområden är infrastruktur, internationalisering och kompetensförsörjning. Vi söker nu en marknadskoordinator till Västerås som vill vara med och vidareutveckla vår verksamhet i Västmanland. Läs mer på www.handelskammarenmalardalen.se

Faktaruta

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan, senast 28 maj. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Marie Lindholm hos Norén & Lindholm på 021 – 81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!