Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Exponentialgrundaren och Young Global Leader vid World Economic Forum Claudia Olsson gästar Stora Näringslivsdagen

Framtidsanalytikern Claudia Olsson har unik kunskap om morgondagens teknik och hur den påverkar samhället. Hon är grundare och VD av Exponential AB som arbetar med strategisk rådgivning och utbildning inom teknikutveckling (artificiell intelligens, blockkedjan, syntetisk biologi samt digitalt mindset, ledarskap och produktivitet).

Claudia har utsetts till Young Global Leader av World Economic Forum, ingår i Europeiska Kommissionens Industri2030 högnivågrupp, är Associate Faculty vid Singularity University, har jobbat som ämnessakkunnig vid utrikesdepartementet, skrivit framtidsrapporter åt digitaliseringskommissionen, arbetat för FN i New York och fördjupat sig i robotik i Sydkorea.

Faktaruta

Stora Näringslivsdagen är en mötesplats för näringslivet som erbjuder inspiration, kunskap och möjligheter att göra affärer. Evenemanget är årligt återkommande och lyfter fram aktuella näringslivsfrågor, lokala och regionala styrkor samt ger inspiration för fortsatt tillväxt.
Mer information och bokning på www.storanaringslivsdagen.se.