Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Temapartner: TNG

Hallå där Maria Tedsjö, regionchef på TNG! TNG är temapartner på UTSIKT 2018 inom temat Digitalisering tillsammans med Nethouse och Nordic School of Management.

Varför är TNG temapartner på UTSIKT?

Vi vill öka förståelsen för hur fördomsfri rekrytering bidrar till en hållbar arbetsmarknad.

Vad ser ni mest fram emot?

Att träffa alla engagerade deltagare i konferensen!

Vad betyder temat Digitalisering för TNG?

Digitalisering ligger helt i linje med vårt arbetssätt inom rekrytering. Eftersom vi är uppdaterade med vad som händer inom vårt arbetsområde kan vi utveckla vår fördomsfria rekryteringsmetod och hitta rätt kompetens och kandidater med potential till våra kunder.

Vad kommer ni att visa vid er Kontaktpunkt på CAFÉ ÅSIKT?

Den senaste tekniken inom rekrytering.

Har du något nätverkstips att dela med dig av?

Ett genuint intresse för andra människor.

Vilken känsla hoppas du att du kommer hem med när UTSIKT 2018 är över?

Att jag lyckats kommunicera vårt budskap om fördomsfri rekrytering så att fler företag ser fördelarna med att rekrytera bredare och utanför sina egna nätverk. Allt för att skapa innovation och högre lönsamhet i sina organisationer.

 

Vill du veta mer? Ta kontakt med oss som jobbar på Handelskammaren Mälardalen. Alla tar emot frågor men Mia Järliden och Mikael Wass vet mest om UTSIKT 2018.

Varmt välkommen på resan till Uppsala 7-8 oktober 2018!

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Medlemskap och internationell handel

TEMAPARTNER UTSIKT

Det lönar sig att rekrytera och bemanna fritt från fördomar – och istället ha full fokus på kompetens och potential. Det är därför TNG alltid arbetar långsiktigt och hållbart med kompetensbaserad fördomsfri rekrytering och en omvänd rekryteringsprocess. Då får du inte bara de bäst lämpade nya medarbetarna, du får dessutom det bästa som finns, mångfald.