Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Tack för att du deltog i UTSIKT 2017!

180 personer har redan svarat på vår utvärdering och vi kan se att ni är nöjda med framtidskonferensen. 9 av 10 ger betyget 4 eller mer. 80 % kan redan nu tänka sig att delta i UTSIKT nästa år igen. Det är förstås roligt för oss på Handelskammaren Mälardalen, men det allra bästa är att ni fått ut det ni förväntade er av ert deltagande.

Annika R Malmbergs föreläsning var mycket uppskattad och nästan 60 % ger henne högsta betyg. Vi har också fått många förslag på hur vi kan utveckla UTSIKT inför 2018 och det är vi glada för. Mer mat på ditresan och mer utrymme på Café Åsikt är några önskemål.

Totalt deltog 440 personer från både företag, offentlig verksamhet och ideella organisationer. 80 % var företagare, 17 % representerade det offentliga och 3 % kom från den ideella sektorn. Hälften var kvinnor och hälften män.

Vad händer nu?

Vi ska återkoppla till våra temapartners (extra stort tack till er) och gå genom utvärderingen ordentligt. Under november kommer vi att släppa datum och plats för UTSIKT 2018.

Än en gång ett varmt tack!